Skapa egna adresser

 

När det närmar sig juletid och det är dags att köpa in alla julklappar, måste man även komma ihåg materialet som behövs för att slå in dem. Då menas inte endast julpapper, tejp och band att knyta med, utan förstås även adresserna som klistras på, så att man vet vilken present som ska ges till vilken person. Nu behöver nödvändigtvis inte adressen klistras på om man inte önskar detta; det går även att skapa de klassiska adresserna som man knyter fast på paketet. Ofta är de i form av små, små kort i vilka man skriver namnet på mottagaren inuti. Dessa går att pyssla mer med då de är just kort (som fungerar som adresser).

Skapar man en juladress att klistra på paketet går det att vara kreativ där också! Till exempel kan man skapa ett kort som man klistrar på, eller varför inte en lång remsa som man lindar runt paketet och skriver mottagarens namn på så det syns runt hela paketet.

På sidan Elle dekoration kan man låta sig inspireras ordentligt för att skapa alldeles unika juletiketter som garanterat piffar upp presenten som ska ges bort. De lägger veckovis upp inspiration för alla åldrar, preferenser och smaker.

structure-lite