Ge bort en scrappad present

 

I alla tider har människan älskat att ge bort hemgjorda saker. Det blir mer personligt och det är även trevligt för mottagaren att veta att det lagts ned mycket tid för att presenten ska bli så bra som möjligt. Att ge bort en scrappad present är att ge bort ett minne, en uppskattning för personen. Oftast är presenten länkad med mottagaren, såsom en händelse man genomgick tillsammans eller varför inte en hyllning till denne som person.

En annan nyttig faktor med hemgjorda presenter är att det blir billigare att skapa något istället för att köpa en färdiggjord present – visst får man betala för material men i slutändan blir det både billigare och roligare.

Stylerooms inspirerande hemsida kan du finna både idéer om presenter för alla åldrar, och dela med dig av dina idéer med andra.

När man ger bort en scrappad eller annan egengjord present garanterar man dessutom att ingen annan införskaffat en liknande present; varenda hemgjord present är unik i sitt slag. Det är samma sak när du får en hemgjord present – du vet med dig att du är den enda personen i hela världen som har just en sådan!

structure-lite