Scrapbooking med vänner

Bara fantasin sätter gränser när det kommer till scrapbooking. Med hjälp av vackra papper, foton, dekorationer i form av knappar och annat kul kan man pynta ihop de mest underbara verk. Det finns inget rätt eller fel och det är just det som gör hobbyn så fruktansvärt rolig. Du väljer själv om du vill sätta ihop ett minnesfullt fotoalbum, vackra inbjudningskort eller om du vill scrapbooka ett album till en kär vän. I scrapbookingens värld är alla välkomna. Både vuxna och barn uppskattar att pyssla och ännu roligare är det när man kan göra det tillsammans. Det finns alltså inte längre några ursäkter till varför man slösurfat bort en hel dag, speciellt inte om man har en härlig låda full med dekorationer hemma.

Vart köper man sitt pyssel?

Att få tag på pyssel till scrapbooking är sällan svårt. Här har du möjlighet att använda dig av allt du känner för, vilket kan vara gamla biobiljetter, torkade blommor, vackra spetsband eller färgglada stämplar. Den enklaste och snabbaste vägen till att fylla på sitt pysselförråd är naturligtvis att besöka en affär som arbetar med just pyssel och färger. Då har du inte bara möjlighet att se produkterna på riktigt innan du betalar för dem, utan kan även få professionella råd och vägledning av kunnig personal. Bor du i närheten av Trelleborg bör du göra ett besök på Gummiapan, en ny pysselbutik som tidigare mest fokuserade sig på onlineshopping. Naturligtvis går det självklart bra att fortsätta handla online om så önskas, men att gå i butiken och välja ut sina produkter gör scrapbookingen mycket roligare. Ta med dig en vän som delar ditt intresse eller låt barnen få följa med och välja ut sitt eget pyssel. Tillsammans kan ni skapa mästerverk som håller år efter år.

Scrapbooking – mer än bara papper

Ett mycket vanligt missförstånd är att scrapbooking endast är begränsat till olika former av album och papper. Trots att det faktiskt är vanligast att scrapbooka på denna typ av underlag så är det ingenting som säger att du inte kan föra över ditt pysslande till andra delar av hemmet. Ett roligt och mycket annorlunda exempel är att dekorera sina möbler. Den tråkiga byrån kan enkelt fixas till med vackra tapeter, hela eller delar av bordsbenen kan kläs i vackra band eller glittrande stenar och även bäddsoffan kan få sig ett lyft med rätt typ av medel. Bäddsoffan blir inte bara en vacker inredningsdetalj i ditt hem utan är även utmärkt för vänner eller familjemedlemmar som spenderar natten i din lya. Har du ingen bäddsoffa ännu kan du kika på bäddfåtölj.se och med största sannolikhet kommer det finnas en som passar just din smak.